Over ons

Kart-events is als enige in Benelux marktleider in het segment van outdoor-karting evenementen op locatie. Dankzij diverse faciliteiten, een sterk team van medewerkers en een jarenlange ervaring hebben wij alles in huis om uw event te vervolledigen. Onze formules zijn eindeloos en wij werken samen met zeer uiteenlopende doelgroepen: bedrijven, particulieren, verenigingen en onze eigen events. Kart-events zorgt voor een uniek pop-up kartcircuit in uw gemeente of bij uw bedrijf!

Siebert Verfaillie – Jolien Ameye


Bedrijven incentives

Als bedrijf zin in iets nieuw naast de doodgewone 'openbedrijvendag' ?! Het personeel verdient een bedrijfsincentive vol actie? Je bedrijf wil enkele goede klanten uitnodigingen en laten genieten van een onvergetelijke dag karting en business op het eigen bedrijventerrein ?

Kart-events komt op de locatie en voorziet alles tot in de puntjes: Een afgebakend racecircuit met bandenmuren, 35 karts, helmen, racepakken, professionele begeleiding met een team van techniekers, een tijdsregistratiesysteem, ...
Er zijn tal van mogelijkheden om een concept op maat van uw bedrijf uit te werken: losse heats, race van 2,3,4,.. uur, mini-grandprix enz. Samen met uw bedrijf gaan we op zoek naar de best passende formule.


Particulieren en verenigingen

Als fan van gemotoriseerde sporten zin om iets te organiseren in uw stad of gemeente? Een karting event organiseren om uw vereniging te sponsoren? Vast en zeker dé ideale vervanger van het jaarlijks eetfestijn !

Samen met uw vereniging zetten we de nodige stappen tot het zoeken van een geschikte locatie, aanvragen van de nodige vergunningen, het samenstellen van de teams, uitwerken van het circuit enz. Kart-events bouwt zowel circuits bij u op het bedrijf, zowel indoor als outdoor , openbaar domein,…


Event company

Een grote opdracht voor een belangrijke klant ?! Wij stellen ons concept ter beschikking en werken samen met enkele evenementenbureaus. Door ons groot aantal karts (35!), kan Kart-events tot zelfs meer dan 300 personen per dag laten karten.

Eigen races

Naast het samenwerken met verschillende klanten organiseert Kart-events ook enkele eigen races op fantastische outdoor circuits. Iedereen kan bij ons terecht; zowel de gevorderde karter alsook de onervaren beginner.